קל מאוד להגיע לרמת ההגזה המושלמת. לאחר הכנסת המכל, פשוט בצעו את הפעולות הבאות כדי ליצור בועות.
1. התחילו במילוי הבקבוק במים קרים עד לקו המילוי של המים. זכרו תמיד להגיז את המים לפני הוספת טעמים.
2. והטו את תושבת הבקבוק כלפיכם עד הישמע צליל נקישה. אין למשוך בצינורית ההגזה.
3. הכניסו את הצוואר של בקבוק ההגזה לתוך מנגנון הנעילה ודחפו אותו כלפי מעלה ולאחור. מנגנון הנעילה יחזיק את הבקבוק במצב אנכי, כשהוא תלוי מעל לבסיס. הבקבוק מוכנס בצורה נכונה כאשר יש מרווח בין הבקבוק לבין הבסיס.
4. להגזה, דחפו את לחצן ההגזה בחוזקה עד למטה ככל שניתן והחזיקו את הלחצן כשהוא לחוץ במשך 1-2 שניות בטרם תשחררו. חזרו 3 פעמים להתססה רגילה ו-5 פעמים להגזה חזקה.
5. כשתגיעו לרמת ההגזה הנכונה, משכו בעדינות את בקבוק ההגזה לכיוונכם, עד שיגיע למצב הקדמי המלא שלו והסירו. אין להסיר את בקבוק ההגזה לפני הישמע צליל השחרור של עודפי ה-CO2 ואין למשוך את בקבוק ההגזה בכוח מתוך מנגנון הנעילה.