חנות

ההשפעה שלנו

תוכניות הCO2 שלנו

מתחשק לי סודה! מה עושים עכשיו?

שאלה מעולה! כי אנחנו ממש מבינים בזה ;). הכנו לך מדריך קצר להכנת סודה במספר שלבים פשוטים:
1. ממלאים את קראף הזכוכית במים קרים (מהברז או מסוננים) עד לקו המילוי המשורטט בגב הקראף. טיפ קטן: כדאי לשמור קראף נוסף במקרר כדי שאם הראשון ייגמר, תמיד תהיה לך אפשרות לסודה בהישג יד.
2. מניחים את הקראף בתוך תושבת הבקבוקים (מיכל המתכת)
3. הנה החגיגה מתחילה – לוחצים על הכפתור בראש המכשיר כלפי מטה עד הסוף במשך 2 שניות ומשחררים. בכל פעם אפשר לראות איך זרם הCO2- נכנס לתוך המים.
לסודה עדינה יש ללחוץ 3 פעמים על כפתור ההגזה, לסודה חזקה יש ללחוץ 5 פעמים. אך לא יותר מ-5 פעמים!
4. אם רוצים להכניס טעם לתוך הסודה, מוסיפים מנה של הטעם האהוב עליך, רק אחרי ההגזה. אין להגיז בקבוק לאחר שמוסיפים לו טעמים!
5. מוזגים כוס סודה מרעננת ונהנים מרגע של נחת.