מתחשק לי סודה! מה עושים עכשיו?
שאלה מעולה! כי אנחנו ממש מבינים בזה ;). הכנו לך מדריך קצר להכנת סודה במספר שלבים פשוטים:
1. ממלאים את קראף הזכוכית במים קרים (מהברז או מסוננים) עד לקו המילוי המשורטט בגב הקראף. טיפ קטן: כדאי לשמור קראף נוסף במקרר כדי שאם הראשון ייגמר, תמיד תהיה לך אפשרות לסודה בהישג יד.
2. מניחים את הקראף בתוך תושבת הבקבוקים (מיכל המתכת)
3. הנה החגיגה מתחילה – לוחצים על הכפתור בראש המכשיר כלפי מטה עד הסוף במשך 2 שניות ומשחררים. בכל פעם אפשר לראות איך זרם הCO2- נכנס לתוך המים.
לסודה עדינה יש ללחוץ 3 פעמים על כפתור ההגזה, לסודה חזקה יש ללחוץ 5 פעמים. אך לא יותר מ-5 פעמים!
4. אם רוצים להכניס טעם לתוך הסודה, מוסיפים מנה של הטעם האהוב עליך, רק אחרי ההגזה. אין להגיז בקבוק לאחר שמוסיפים לו טעמים!
5. מוזגים כוס סודה מרעננת ונהנים מרגע של נחת.
1. ממלאים את קראף הזכוכית במים קרים (מהברז או מסוננים) עד לקו המילוי המשורטט בגב הקראף. טיפ קטן: כדאי לשמור קראף נוסף במקרר כדי שאם הראשון ייגמר, תמיד תהיה לך אפשרות לסודה בהישג יד.
2. מניחים את הקראף בתוך תושבת הבקבוקים (מיכל המתכת)
3. הנה החגיגה מתחילה – לוחצים על הכפתור בראש המכשיר כלפי מטה עד הסוף במשך 2 שניות ומשחררים. בכל פעם אפשר לראות איך זרם הCO2- נכנס לתוך המים.
לסודה עדינה יש ללחוץ 3 פעמים על כפתור ההגזה, לסודה חזקה יש ללחוץ 5 פעמים. אך לא יותר מ-5 פעמים!
4. אם רוצים להכניס טעם לתוך הסודה, מוסיפים מנה של הטעם האהוב עליך, רק אחרי ההגזה. אין להגיז בקבוק לאחר שמוסיפים לו טעמים!
5. מוזגים כוס סודה מרעננת ונהנים מרגע של נחת.
