מנישביץ מיול
מתכון של מנחת הטלווזיה נועה רוזין והמיקסולוג אריאל ליזנגולד
מרכיבים:
- 30 מ"ל וודקה
- 30 מ"ל מיץ ענבים תירוש
- 30 מ"ל לימון טרי
- 15 גרם מי סוכר (הסבר באופן ההכנה)
- סודה לסיום הקוקטייל
אופן ההכנה:
- מכינים מי סוכר: מערבבים 200 גרם סוכר עם 200 מ"ל מים חמים עד שהסוכר נמס. מצננים עד שהסירופ מגיע לטמפרטורת החדר
- מכניסים את כל המרכיבים, פרט לסודה, לשייקר מלא בקרח. משקשקים היטב ומסננים לתוך כוס גבוהה מלאה בקרח. מוסיפים סודה עד לקצה הכוס.
- קישוט הקוקטייל: מניחים מעט ענבים סגולים וקליפת לימון בקצה הכוס.
תיהנו.