מנישביץ מיול

מתכון של מנחת הטלווזיה נועה רוזין והמיקסולוג אריאל ליזנגולד

מרכיבים:


  • • 30 מ"ל וודקה
  • • 30 מ"ל מיץ ענבים תירוש
  • • 30 מ"ל לימון טרי
  • • 15 גרם מי סוכר (הסבר באופן ההכנה)
  • • סודה לסיום הקוקטייל

אופן ההכנה:

  • • מכינים מי סוכר: מערבבים 200 גרם סוכר עם 200 מ"ל מים חמים עד שהסוכר נמס. מצננים עד שהסירופ מגיע לטמפרטורת החדר
  • • מכניסים את כל המרכיבים, פרט לסודה, לשייקר מלא בקרח. משקשקים היטב ומסננים לתוך כוס גבוהה מלאה בקרח. מוסיפים סודה עד לקצה הכוס.
  • • קישוט הקוקטייל: מניחים מעט ענבים סגולים וקליפת לימון בקצה הכוס.

תיהנו.